Zaalverhuur

U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement?Het unieke en indrukwekkende kader van het Huis van de Metaalnijverheid en de Industrie Luik verrast zeker uw gasten !Een aperitief aan de voet van de oudste hoogoven van het land, een maaltijd samen met belangrijke Luikse industriëlen, een conferentie onder schatten van ons industrieel erfgoed biedt een unieke ervaring aan uw gasten.Voor uw vergaderingen en evenementen helpt het team van het Huis van de Metaalnijverheid u graag bij het organiseren van uw evenement in de ruimten en biedt een dienst op maat in overeenstemming met uw wensen.En waarom niet profiteren van uw aanwezigheid in onze zalen om de geschiedenis van de industriële revoluties te ontdekken met een gepassioneerde gids?Hieronder vindt u enige informatie over onze zalen. Het document “Zalenpresentatie” (pdf) zal u nader informeren over de verschillende mogelijkheden.Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor meer informatie of om de beschikbaarheid na te zien.

Water-ruimte

capaciteit: maximum 250 personen

Deze ruimte is geschikt voor beurzen, congressen, seminars of cocktails. De onthaalruimte is ideaal voor vergaderingen en is geschikt voor maximaal 250 zittende gasten (beschikbaar in rijen).Die omvat een grote verwarmde zaal van 340 m2 zonder hindernissen, een aparte kamer (voor backstage, jury…), een terras (rookruimte) en een toilet.Deze ruimte is het hele jaar door beschikbaar voor verhuur.
Espace Eaux

Vuur-ruimte

capaciteit: maximum 200 personen

Een ruimte verdeeld in vier verschillende zalen voor een maaltijd, workshops, cocktail of andere activiteiten (maximaal 180 personen (maaltijden) – 200 personen (conferentie, walking-dinner…).De maaltijden worden gediend in de zinkzaal (+ -320 m²), de John Cockerill ruimte (die een bar heeft), en de kamer van de moderne staalproductie. Een aperitief kan worden voorzien in de smederij, ruimte waardoor uw gasten het museum binnenkomen.Deze ruimte is niet beschikbaar van december tot/ met februari.
Espace Feux
 Water ruimteVuur ruimteHet geheel
Dag (9 tot 17u)350 €400 €550 €
Avond (17 à 24u)500 €550 €800 €
D.+ A. (9 à 24 u)600 €650 €1000 €
Extra-uur70 €70 €100 €
De huur begint bij de aankomst van de catering en / of de eerste organisator en duurt tot het vertrek van de catering en / of laatste organisator.

Choose your language

Discover our other museums

Discover our published works in our online shop